Cazinoul lunii: 7 Sultans, bonus de 1000 euro gratis si exotice jocuri de cazinou Microgaming

miercuri, 30 decembrie 2009

Recenzie Prestige Cazino

Description

Superb cazino online cu software Playtech

Prestige Cazino apartine renumitei si profesionalei societati de gaming online WHG Trading Limited si foloseste incredibilul software de joc Playtech. Disponibil atat in modalitatea de joc download- dupa o descarcare a software-ului sau-, cat si in modalitatea de joc flash- cu ajutorul browserului dvs Internet-, Prestige Cazino a fost tradus in franceza, italiana, germana, daneza, suedeza, spaniola, rusa, coreana, japoneza, finlandeza, olandeza si chineza. Limba sa principala este engleza.

Bonus gratis de 1500 euro/ lire sterline/ dolari americani, fara depunere

Bonusurile si promotiile facute voua cadou de catre Prestige Cazino sunt numeroase si extrem de generoase:

- un bonus gratis fara depunere de bani la cazino, in valoare de 1500 euro/ dolari americani/ lire sterline, pentru toti noii sai jucatori

- un bonus gratis de bine venit, la prima depunere de bani la cazino, in valoare de maxim 150 lire sterline/ euro/ dolari americani, pe care il puteti obtine cand incepeti sa jucati la Prestige Cazino, pentru o depunere minima de 10 lire sterline/ euro/ dolari americani, in contul dvs de joc

- un bonus gratis pentru marii pariori la cazino: in valoare de 800 euro/ lire sterline/ dolari americani, acest consistent bonus va va fi facut cadou pentru o depunere minima de 2000 dolari americani/ euro/ lire sterline!

Aceasta este doar o parte din minunata oferta de bogate promotii si bonusuri gratuite oferite de Prestige Cazino, pentru mai multe detalii sunteti invitati sa vizitati site-ul sau web!

Cele mai rafinate, emotionante si generoase jocuri de cazino, 16 jackpot-uri progresive si inovative jocuri live ( cu dealer live)

Gama de jocuri de cazino Playtech a Prestige Cazino include peste 130 din acestea, printre care: baccarat, ruleta si blackjack live, 16 gustoase jackpoturi progresive, populare jocuri de sloturi online, video sloturi on line, jocuri de video poker on line si toate jocurile de cazino care merita atentia voastra!

Convenienta valutelor de circulatie internationala

Prestige Cazino va da posibilitatea sa jucati la cazinoul sau on line folosind valute de circulatie internationala, precum euro, dolarii americani, dolari canadezi si lirele sterline.

Modalitati de plata sigure, rapide si avantajoase

Modalitatile de plata pentru depuneri si prelevari de bani la Prestige Cazino sunt foarte variate si se potrivesc oricarei tipologii de jucator la cazino: carti de credit Visa si MasterCard, transfer de bani, transfer de bani local/ rapid; WireCard, UseMyBank, Ukash, Solo, paysafecard, myCitadel Wallet, iDeal, EntroPay, WebMoney, Neteller, Moneybookers, EcoCard, ClickandBuy, Click2Pay- conturi virtuale, ecc.

Serviciu de suport tehnic 24/7/365, de o rara gentilete si profesionalitate

Serviciul de suport tehnic al Prestige Casino este la dispozitia voastra 24/7/365 si poate fi contactat in orice moment, pentru orice motiv, via telefon, fax, e-mail.

Cel mai bun program de afiliati

Programul de afiliati al Prestige Cazino este Affiliates United Network- foarte bine pregatiti si amabili!

La Prestige Cazino Online te distrezi la maxim la jocurile de cazino si castigi bani reali, cu un bonus fara deposit la cazino!