Cazinoul lunii: 7 Sultans, bonus de 1000 euro gratis si exotice jocuri de cazinou Microgaming

vineri, 25 decembrie 2009

Recenzie Ruby Bingo

Description

Cel mai bun software de cazino din lume, multiple optiuni de limba si proprietari de renume

Ruby Bingo este o camera bingo cu solid software de joc Playtech, disponibila dupa descarcarea acestuia pe pc-ul dumneavostra. Limba principala a site-ului sau este engleza, dar puteti juca la bingo pe acesta si in franceza, spaniola, germana si italiana. Ruby Bingo apartine faimoasei societati Crown Solutions Gaming Ltd, care include printre popularele sale site-uri de joc de noroc online si Cote d'Azur Palace Cazino, Amber Coast Casino, Joyland Cazino Online, Euro Grand, Carnaval Cazino, Diamond Club Cazino, CD Poker, Joyland Cazino si UK Grand.

Generoase promotii pentru noii si fedelii jucatori. Bingo fara deposit!

Ruby Bingo stie cum sa isi cucereasca pentru totdeauna jucatorii, cu ajutorul a numeroase si extrem de convenabile promotii:
- un bonus gratis de bine venit de 16 lire sterline, fara nici o depunere, pentru toti noii sai jucatori! Pentru a putea incasa orice premiu castigat cu acest bonus, va trebui sa faceti o depunere minima de 5 lire sterline in contul dumneavostra de joc si va trebui sa jucati de 10 ori bonusul primit din partea Ruby Bingo.
- un bonus gratuit de 300%, pentru un maxim de 30 lire sterline, la prima voastra depunere de bani la Ruby Bingo! Acest bonus va trebui jucat de 8 ori pentru a putea incasa orice castig si va va fi acordat pentru o depunere minima de 5 lire sterline.
- de fiecare data cand veti depune bani in contul vostru de joc la Ruby Bingo veti primi un bonus gratis de 50%, pentru o suma maxima de 50 lire sterline. Acest bonus extra va trebui jucat de 4 ori. Orice premiu obtinut via acest bonus necesita o depunere minima de 5 lire sterline.
- bilete de bingo gratis, in oferta! De exemplu, cumperi 5 si primesti unul gratuit!
- un bonus Refer a Friend- poti primi cadou din partea Ruby Bingo acest bonus extra, in valoare de 10 lire sterline, de fiecare data cand le prezinti un prieten de al tau! Ai nevoie doar de e-mailul sau!


Generoase promotii si concursuri, pentru toata luna decembrie:

- Santa's Grotto, de pe 15 pe 25 decembrie, pentru un jackpot minim garantat de 50 lire sterline
- Dress to Kill, de pe 1 pana pe 31 decembrie, pentru un premiu interesant, de peste 1000 lire sterline
- Girl's Night Out, in ianuarie, pentru un generos premiu de peste 200 lire sterline, in vouchere cinema si leisure
- The Barmy Big One, in fiecare zi a saptamanii, seara, pentru generoase premii de 25, 75, 150, 250 sau 3500 lire sterline.
- 2009 Grand Finale, pentru un premiu intr-adevar fantastic, in valoare de 5000 lire sterline!
- Cloud Nine- Grab-A-Grand, in fiecare miercuri, pentru un bogat premiu de 1000 lire sterline!
- Velvet Lounge- Free Bingo, in fiecare zi, pentru numeroase si consistente premii!
- Christmas Crackers, de pe 15 pana pe 31 decembrie. Premii: ipod-uri, BB-uri, transferuri de bani in contul tau de joc, certificate cadou (House of Fraser, Next, Marks&Spencer, Amazon, etc).
- Lucky Stars, la ora 00.00 in noaptea de Revelion! Premiul? Un astrolog personal, pentru aceasta noapte magica, care iti va prezice viitorul in 2010!
- Royal Court- The Crown Jewel, pentru 1000 lire sterline garantate, in fiecare seara!
- New Year's Countdown Bash, de pe 28 pana pe 31 decembrie! Vor fi premiati regeste primii 15 finalisti
- The Barmy Club- premii in valoare de 10, 15, 100 sau 3500 lire sterline! In fiecare zi!
- Boxing Day Bonanza, pe 26 decembrie, pentru un frumos jackpot garantat de 1500 lire sterline!

Serviciu de suport tehnic amabil si profesional, 24/7, numeroase optiuni de retragere si depunere de bani si posibilitatea de a folosi o valuta de circulatie internationala

Ruby Bingo accepta dolarii americani si depuneri si retrageri de bani via Visa, MasterCard, Neteller, Moneybookers, UseMyBank, paysafecard, myCitadel, EcoCard, Citadel, 900Pay, InstaDebit, Click2Pay, transfer bancar, etc.
Serviciul lor de suport este extrem de amabil si de profesional si este disponibil via e-mail si chat live.