Cazinoul lunii: 7 Sultans, bonus de 1000 euro gratis si exotice jocuri de cazinou Microgaming

joi, 10 decembrie 2009

Jocuri de ruleta online





RULETA ONLINE FRANCEZA, AMERICANA SI EUROPEANA

Ruleta online este unul dintre cele mai populare jocuri de cazino din lume! Disponibila in trei variante- ruleta on line franceza, ruleta online europeana si ruleta virtuala americana-, acest joc este preferat de un mare numar de jucatori la cazinourile traditionale sau online. Se spune ca ar fi fost inventat de catre romani.
Ruleta virtuala care ofera cele mai multe posibilitati de a face pariuri este cu siguranta ruleta franceza. La acest tip de ruleta veti putea paria atat pe roata, cat si pe masa de joc si veti avea la dispozitie si o serie de pariuri speciale. Ruleta franceza va permite sa pariati pe 'vecinii numarului 0', pe 'orfani', pe 'seria 5/8', dar si pe 'rosu' sau pe 'negru', pe numerele 'pare' si 'impare' sau pe numerele de la '1 la 18' si de la '19 la 36'; pe 'cai', 'nassa', pe 'coloane' sau 'duzine', ecc.
In plus, jocul la ruleta franceza este imbogatit si de regula chiamata 'dell' en prison'; aceasta impune ca, in momentul in care un jucator pariaza pe asa-numitele 'chance simple' si iese un 0, fisele de cazino respective, pariate de catre acesta, sa fie 'trimise' in urmatoarea runda; fisele respective sunt 'inchise' si pot fi 'eliberate' doar atunci cand se concretizeaza pariul initial, pe sansele simple.
O alta caracteristica importanta a ruletei on line franceze este faptul ca are pe roata un singur 0; roata ruletei americane, dimpotriva, are 2 zerouri si este considerata de catre multi jucatori drept mai 'dificila'. Multi dintre pariorii la jocurile de cazino on line considera a avea mult mai multe oportunitati de castig la ruleta franceza decat la ruleta americana, exact din acest motiv.
Dealer-ii la ruleta franceza sunt in 3 si nu unul singur, cum se intampla la ruleta americana; unul dintre ei este 'chef-ul' si sta in spatele rotii ruletei, pentru a supraveghea desfasurarea in mod corect a jocului, pe cand ceilalti doi dealeri platesc castigurile, colecteaza pierderile si stau de o parte si de alta a mesei de joc.

RULETA VIRTUALA LIVE

Nu putem sa trecem cu vederea nici ruleta virtuala live la cazinourile online, pentru ca acest joc de cazino este disponibil si in aceasta varianta, impreuna cu blackjack-ul live si baccarat-ul live.
La jocurile de cazino on line live sau 'pe viu' aveti posibilitatea de a vedea pe calculatorul dumneavoastra dealer-ii live, ale caror miscari sunt surprinse si transmise de catre o videocamera in timp real. Sunt mai mereu de sex feminin si puteti comunica cu ele si cu ajutorul unui chat pus la dispozitie de respectivul cazino online. Rezultatul acestei inovatii in materie de jocuri de cazino este ca o multime de persoane aleg, zi de zi, sa joace la ruleta online live, la cazinoul online preferat!
Jucati la ruleta virtuala, in cele mai bune cazinouri online pe web! Urmariti castigul dorit si nu uitati sa va distrati, unul dintre principalele motive pentru care veniti la cazinourile pe Internet!