Cazinoul lunii: 7 Sultans, bonus de 1000 euro gratis si exotice jocuri de cazinou Microgaming

duminică, 6 decembrie 2009

Recenzie Joyland Cazino





MINUNAT SOFTWARE PLAYTECH, REPUTATIE IMPECABILA, NUMEROASE OPTIUNI DE LIMBA, VALUTA SI MODALITATI DE PLATA LA CAZINO

Joyland Cazino este unul dintre cazinourile online preferate de catre redactia noastra, pentru simplul motiv ca este unul dintre cele mai sigure, generoase si incredibil de frumoase site-uri web de joc de noroc online! Software-ul sau este de inalta calitate Playtech si Joyland Cazino apartine societatii Crown Gaming Solutions Ltd, la fel ca si aplaudatele site-uri EuroGrand Cazino, Carnaval Cazino, UK Grand Cazino, Amber Coast Cazino, Sky Kings Cazino, CD Poker, Ruby Bingo, Diamond Club Cazino, Cote D'Azur Palace Cazino.
Orice cazino online care se respecta pune la dispozitie jucatorilor sai diverse optiuni de limba; Joyland Cazino nu reprezinta exceptia de la aceasta regula de aur la cele mai bune cazinouri online si este disponibil in engleza, spaniola, franceza, italiana, germana, portugheza, rusa, japoneza, suedeza, polona, coreana, finlandeza, olandeza, daneza si chineza. Valutele pe care le accepta pentru depuneri de bani si prelevari la cazino, pe site-ul sau web, sunt euro, dolari americani, lire sterline englezesti.
Joyland Cazino ofera jucatorilor sai si posibilitatea de a face uz de cele mai cunoscute, comode si eficiente modalitati de plata la cazino online din lume: carti de credit Visa; Solo, Switch, Maestro, transferuri de bani, transferuri de bani locale/ rapide, transferuri de bani instantanee, dar si cele mai populare conturi virtuale, adoptate de multi jucatori la cazinouri online, precum Moneybookers, Neteller, Paypal, Wirecard, EcoCard, Paysafecard, WebMoney, Click2Pay, ClickandBuy, Ukash, MyCitadel, EntroPay.

BONUSURI DE CAZINO GRATIS SI PROMOTII DE NEUITAT

Joyland Cazino este, practic, cel mai vesel cazino online unde ati putea juca la jocurile de cazino; asta si pentru ca nu face economie de bonusuri gratis si de promotii oferite atat noilor, cat jucatorilor sai cei mai fideli:

- un inimitabil bonus de bine ati venit, de 30%, in valoare de 300 euro: acest bonus gratis poate fi obtinut pentru o depunere minima la Joyland Cazino de 20 euro!
- un fantastic bonus de bine ati venit la Joyland Cazino pentru marii pariori la cazino: acest bonus de cazino gratis se ridica pana la 850 euro gratis, pentru o depunere de bani la cazino de 5000 euro!
- un bonus de cazino absolut gratis, facut voua cadou din partea Joyland Cazino, pentru modalitatea de plata aleasa pentru depunerea dumneavoastra de bani la cazino: obtineti de la 10% la 15% gratis, in bonus, cand decideti sa faceti o depunere de bani la Joyland Cazino via Moneybookers, Neteller, Switch, Maestro, Solo, UseMyBank, WebMoney, EcoCard, Citadel, Firepay.

CELE MA IUBITE JOCURI DE CAZINO SUNT LA JOYLAND CAZINO

Joyland Cazino continua sa cucereasca o infinitate de jucatori la cazino din intreaga lume, si datorita jocurilor sale de cazino care satisfac toate dorintele lor de distractie si castiguri la cazino: video sloturi, sloturi clasice, sloturi multi-spin, sloturi cu mai putine sau mai multe linii de plata; ruleta americana, franceza, europeana, craps, baccarat, blackjack, pontoon, poker, video poker, ruleta 3D, sic bo, jocuri arcade, jocuri asiatice (mahjong si pachinko), 17 jocuri cu jackpot progresiv, jocuri live, cu dealer live (ruleta, baccarat, blackjack), precum si o mare de noutati in materie de jocuri de cazino Playtech! Payout-ul lor este deosebit de avantajos pentru jucatorii la cazino, mult mai bun decat in orice cazino traditional american sau local. Cat despre grafica lor, aceasta este cu adevarat incredibila si va va face sa va simtiti ca si intr-un cazino real!

SUPORT TEHNIC PRIETENOS SI PROFESIONAL

Suportul tehnic al Joyland Cazino este unul dintre cele mai prietenoase care exista si va ajuta, 24/7/365, cu orice problema sau intrebare ati avea, atat via chat live, cat si la telefon, via e-mail sau fax.

PROGRAMI DE AFILIATI DE NOTA 10

Programul de afiliati care se ocupa de Joyland Cazino este Affiliates United Network, unul dintre cele mai bune!

Va uram cat mai multe castiguri si multa distractie la cazino online, doar la Joyland Cazino, cazinoul online unde toate visele voastre pot deveni realitate, cat ai clipi!