Cazinoul lunii: 7 Sultans, bonus de 1000 euro gratis si exotice jocuri de cazinou Microgaming

sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Recenzie William Hill Poker

Description


SOLID SOFTWARE PLAYTECH, BRAND ENGLEZESC DE RENUME SI BONUSURI SI PROMOTII CONSISTENTE

William Hill Poker este una dintre cele mai bune camere de poker online (poker room online) si foloseste renumitul software Playtech! Acest produs de succes a fost creat in 2002 si face parte din oferta de site-uri web ale popularului grup de gaming&gambling online, William Hill plc, cu sediul la Londra. Nascut ca bookmaker, William Hill va propune si incredibile jocuri de cazino, bingo, loterie, pariuri sportive si pe cursele de cai si skill games.
William Hill Poker este inclusa in reteaua de poker iPoker Network si are ca limba principala engleza. Este o camera de poker online extrem de aglomerata, la orice ora din zi sau din noapte, si jucatorii sai provin din toate colturile lumii- toti in cautarea castigului la poker, dar si a emotiei provocate de acest joc de noroc iubit si de presedintii Statelor Unite ale Americii si de multe vedete din lumea cinematografica, ecc.
William Hill Poker nu face economie de bonusuri! Acest lucru inseamna ca toti jucatorii sai sunt complet satisfacuti de gama sa de bonusuri gratis si promotii!
Mai intai de toate, orice nou jucator la William Hill Poker primeste din partea staff-ului acestei poker room un bonus de bun venit in valoare de 600 dolari americani/ 450 euro/ 400 sterline englezesti, absolut gratis! Cea mai buna mana a zilei va fi premiata la William Hill Poker, zi de zi, cu 100 dolari americani gratis! Acesta insa este doar inceputul unei aventuri de neuitat alaturi de William Hill, o aventura in lumea pokerului, a bonusurilor, a turneelor si a promotiilor de calitate!

MODERNE OPTIUNI DE JOC

William Hill Poker va ofera posibilitatea sa participati la turneele lor de poker online personalizate. Creati-va turneul de poker on line dorit, alegeti dumneavoastra valorile fiecarui buy-in, payout, creditul initial, ecc. Turneul la care veti participa va fi exact cum vi-l doriti, doar la William Hill Poker!
Durata jocurilor de poker pe acest site web de poker virtual este diversa, in asa fel incat reuseste sa multumeasca toata tipologiile de jucatori de poker, de la experti la incepatori.
In plus in aceasta camera de poker on line veti putea face uz si de Vista Pro, o optiune de joc multumita careia veti putea urmari si participa la 12 jocuri de poker, in acelasi timp.
Un alt avantaj la William Hill Poker este rake-ul de 5%, mult mai mic decat in alte poker room on line din aceasta industrie; acest mic comision este absolut insignifiant fata de altele de genul sau si va va face sa simtiti ca ati ales sa jucati poker in locul cel mai potrivit!

O BOGATIE DE TURNEE SI DE VARIANTE DE POKER ONLINE

William Hill Poker inseamna cel mai bun poker online, pentru ca aceasta camera de poker pe Internet va pune la dispozitie cele mai iubite variante ale acestui joc: Texas Hold'Em sau pokerul texan, 7 Card Stud Hi Lo, Omaha Hi Lo, 7 Card Stud, Omaha, 5 Card Stud.
Jocurile de poker ale William Hill Poker raspund atat exigentelor jucatorilor aventurosi, cat si celor ale jucatorilor mult mai precauti; spunem acest lucru pentru ca potul acestora poate fi ilimitat, fix sau limitat.
Turneele de poker online organizate de William Hill Poker sunt usor accesibile si va veti putea cumpara participarea la acestea pentru un buy-in de la doar 1 la 100 dolari americani. Fie ca vor fi multi-player sau cu o singura masa, acestea sunt la mare cautare pe Internet si jucatorii care se inghesuie sa participe la acestea sunt de diverse nationalitati.
Turneele garantite ale William Hill Poker va dau sansa sa va luptati pentru un incredibil pot in valoare de 50.000 dolari americani- 250.000 dolari americani.
Inafara de acestea, William Hill Poker dispune si de turnee de poker online monster, sit&go, freeroll zilnici, freeroll, Monday Night Omaha, ecc. Rezervati-va din timp un scaun la un turneu programat sau luati parte la o competitie sit&go pe care ati descoperit-o un minut in urma, pokerul oferit de catre William Hill Poker nu va va dezamagi niciodata!
Vreti sa jucati poker gratis? Cautati un freeroll organizat de William Hill Poker, acestea sunt disponibile in fiecare zi!

PLATI RAPIDE SI SIGURE, MODALITATI DE PLATA AVANTAJOASE SI SUPORT TEHNIC PROFESIONAL SI PRIETENOS

William Hill Poker va va plati castigurile intr-ul timp ultra scurt, de fiecare data, si va da posibilitatea de a depune si de a retrage bani facand uz de carti de credit, transferuri bancare sau de conturi electronice, virtuale sau e-wallet-uri. Alegeti metoda de plata care va avantajeaza si nu ezitati sa depuneti bani sau sa va retrageti castigurile in siguranta la William Hill Poker! Eficienta operatiunilor de plata pe site-ul lor web este si aceasta un cuvant cheie cand jucati poker la William Hill Poker!
Suportul tehnic al William Hill Poker este prietenos si, in plus, este caracterizat de maxima profesionalitate, 24/7/365. Adresati-va acestora in orice moment veti avea nevoie de ajutor, va vor rezolva orice problema in cateva secunde!