Cazinoul lunii: 7 Sultans, bonus de 1000 euro gratis si exotice jocuri de cazinou Microgaming

duminică, 10 ianuarie 2010

Cum poti incepe sa joci la cazinourile online

Description

Poti sa incepe sa joci la cazinourile online facand 3 pasi simpli si rapizi:

1. Descarca cazinoul online care te intereseaza pe calculatorul tau (download)
:

Daca vrei sa incepi sa joci la cazinourile online, trebuie sa descarci cazinoul online unde vrei sa iti petreci o parte din timpul tau liber! Mai exact, te invitam sa descarci programul sau software-ul acestuia (atunci cand respectivul cazino online este disponibil in varianta de joc download si nu doar in modalitatea de joc instantaneu sau flash, cu ajutorul browser-ului tau Internet). Downloadeaza cazinoul respectiv pe PC-ul tau, in cateva secunde, nu contine spyware, worms sau virusi si este de mici dimensiuni- cativa KB.
Alege unul dintre site-urile web de jocuri de cazino pe Internet recomandate de catre redactia noastra! Cazinourile online pe care vi le prezentam aici sunt sigure, verificate si de inalta calitate! Unele dintre acestea sunt disponibile si in limba romana, precum 21Nova, William Hill Casino Club sau EuroGrand! Alege cazinoul online care ti se potriveste, citeste recenziile noastre de cazinouri online si identifica bonusul de cazino cel mai avantajos pentru tine dintre cele pe care aceste siteuri le ofera absolut gratis!
Imediat dupa ce ai descarcat (ai facut un download) al softwareului de joc al respectivului cazino on line, instaleaza-l pe calculatorul tau cu usurinta si rapiditate, pentru a incepe sa te distrezi si sa castigi cu jocurile de cazino!

2. Inregistreaza-te la cazinoul online descarcat pe calculatorul tau, pentru a putea juca la cazino pe Internet:

Toti jucatorii la cazinourile online trebuie sa se inregistreze pe site-urile acestora, in cateva secunde, pentru a accede la minunatele jocuri de cazino pe care le ofera. Informatiile care va vor fi cerute, cand veti deschide cazinoul on line unde vreti sa jucati, raman private, nu sunt cedate unor terti, pentru nici un motiv, si au ca scop prevenirea jocului la cazino infantil. In acelasi timp, cazinourile online vor sa stie cine joaca pe site-ul lor. Pe scurt, va vor fi cerute putine informatii, pentru motivele evidentiate mai sus.

3. Cum sa retragi si sa depui bani la cazinourile online:

Daca vrei sa joci la cazinourile online publicizate pe blogul nostru, te anuntam ca toate retragerile si depunerile de bani la cazino sunt sigure!
Daca nu vrei sa folosesti cartea ta de credit (Visa, MasterCard, American Express, etc) sau sa faci un transfer de bani din contul tau bancar la cazino, trebuie sa stii ca acestea sunt protejate pe Internet, la fel ca si in situatia des intalnita in care cumperi un bilet de avion online (pe Internet) sau faci o achizitie de orice alta natura on line.
Acest lucru este posibil datorita tehnologiei de ultima ora folosita de catre site-urile de cazino online (128-bit SSL); multumita acesteia, toate informatiile de natura personala ale jucatorilor la cazinourile on line sunt protejate!
Vrei sa eviti sa joci la cazinourile online cu carte de credit sau nu doresti sa astepti un transfer de bani la cazino? Foloseste unul dintre numeroasele conturi virtuale sau e-wallets, precum Moneybookers, Neteller, Paypal, FirePay, Click2Pay, ClickandBuy, etc!
Orice metoda de plata vei alege pentru jocul tau la cazino pe web, fii sigur ca tranzactiile tale de bani sunt pe maini bune, via cea mai avansata tehnologie de criptare! La fel si informatiile cerute la inregistrarea (sign-up) la cazinourile online!

Distractie placuta!